Post visa

Kollar gamla bilder

och blir lite nostalgisk :-). Tänk vad mycket man hunnit göra ändå på väldigt kort tid. Livet är kort så det gäller att göra det bästa möjliga av det!

Snart ska vi fortsätta kolla på en av de serierna vi följer.

På dagen så körde jag tjejerna på fågel. Idag blev det skata. M var grym i vanlig ordning och L är påväg i mycket god riktning hon till och med lämnade i hand två av tre gånger. Tror att L tyckte att fågeln var lite små snuskig för den släppte en jävla massa fjädrar men i det stora hela är jag grymt nöjd över dagens prestationer från de båda.

Håller på att tina änder inför imorgon. Resten av veckan blir det till att spåra klöv. Tror jag startar med råddjursklöv och en annan av dagarna älgklöv. Sen har vi tömt våra reserver och det är dags att åka och köpa nya fräsha fåglar :-)!

Vi tror att L skulle bli en grym freestyle hund, så sambons plan är att börja träna det med henne. Själv ska jag koncentrera mig på jakt och utställning och riktigt försöka komma in i svängen igen. Har inte tävlat så mycket med M som jag borde men min plan är att börja göra det igen.

Nästa gång M löper ska hon paras för sin andra kull, det ska bli riktigt roligt tycker jag för valparna ska bo här på heltid denna gången.

 

Nu säger jag godnatt

05.03.2012 0 1099
Kommentarer
Sortera efter: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu
Post info
Betygsätt
0 röster
Inställningar
Recommend
Kategorier
Hund/hundar (4 inl)
Hundsport (3 inl)
Jakt (3 inl)
Lek och bus (1 inl)
Livsstil (4 inl)
Nöje (3 inl)
Tävling (2 inl)
Träning (4 inl)
Utställning (2 inl)
Valp/valpar (1 inl)